+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.02.2021

Krzysiek Łącki

Krzysiek Łącki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam, szybko i solidnie przeprowadzony kurs, miła atmosfera i pełen profesjonalizm ????

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 19.02.2021

Barbara Zima Szczurek

Barbara Zima Szczurek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wspaniali instruktorzy, cierpliwi, tłumaczą wszystko. Miła atmosfera.Gdyby trzeba było mi wybierać jeszcze raz szkole jazdy bez wahania wybrała bym Impuls.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.02.2021

Wiktoria Markowska

Wiktoria Markowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam bardzo serdecznie!!!!! zdane za pierwszym razem !!!!

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 04.02.2021

Sara Noga

Sara Noga
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście w stosunku do kursantów, miła atmosfera i przede wszystkim duże zaangażowanie ze strony instruktorów !!!!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.01.2021

Eryk Podkalicki

Eryk Podkalicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetni instruktorzy i miła atmosfera. Egzamin zdany za 1. Serdecznie polecam!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.01.2021

Paulina Kopij

Paulina Kopij
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie, najlepsza szkoła jazdy!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 14.01.2021

Kasia Kulpińska

Kasia Kulpińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pozytywna atmosfera, dużo wparacia dla kursantów

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 14.01.2021

Ela Gajda

Ela Gajda
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam każdemu, kto się waha nad wyborem dobrej szkoły jazdy. Ludzie bardzo sympatyczni, a instruktorzy wytłumaczą wszystko krok po kroku i odpowiedzą na każde nurtujące nas pytanie. Godziny jazd możemy wybrać sobie sami, a przebiegają one w bardzo fajnej atmosferze. Dzięki tej szkole spełniłam swoje marzenie i w końcu mam prawo jazdy! Z chęcią zapisała bym się jeszcze raz - oczywiście do Impulsu !!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.01.2021

Andrzej Brzana

Andrzej Brzana
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dobrze dostosowane wykłady do kursantów, instruktor Marcin z powołania. Jaka dewiza taka rzeczywistość "Zdaj za pierwszym" to się sprawdza. Polecam i jeszcze wrócę :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.01.2021

Sabina Wazowicz

Sabina Wazowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła do robienia prawka !!! Miałam najlepszego instruktora !!!Bardzo przyjazny, a przede wszystkim cierpliwy!!!Z całego serca polecam impuls ! Teoria i praktyka zdane za pierwszym!!! Pozdrawiam cała ekipę oraz mojego instruktora Pana Jacka !!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.01.2021

Jakub Nowak

Jakub Nowak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca. Brałem udział w kursach na kat B i A2 Zawsze profesjonalne podejście do kursanta i najwyzsza jakość sprzętu na którym uczyłem się jeździć.

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.01.2021

Robin Brożyna

Robin Brożyna
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Znakomita obsługa i najlepsi instruktorzy!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 13.01.2021

Gabriela Szydło

Gabriela Szydło
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera!!!bardzo dobre podejście instruktora, bez problemu można umówić jazdę wtedy kiedy nam pasuje, dobra organizacja i ciekawie prowadzone wykłady, bardzo dobra kawka!!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.11.2020

Sebastian Kłosowski

Sebastian Kłosowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kolejna przygoda z Impuls - Akademia Jazdy - Krosno zakończona sukcesem!!!!! Jakość szkolenia przełożyła się na wynik pozytywny egzaminu praktycznego na kategorie C w pierwszym podejściu!!!!! Maciek Cichoń i załoga jeszcze raz dzięki za świetne przygotowanie! ???? Teraz można ruszać w drogę! ????????

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Sebastian! Kolejny raz współpraca z Tobą to czysta przyjemność! ;) "Szerokości" i powodzenia w spełnianiu kolejnych marzeń ;)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.11.2020

Monika Szramowiat

Monika Szramowiat
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła nauki jazdy, instruktor z powołania, atmosfera super z miłą chęcią jeszcze raz zapisałabym się na kurs. Polecam każdemu, który się waha jaką szkole wybrać.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Monika! Kolejny raz gratulacje ;) Dziękujemy za zaufanie i do zobaczenia na drogach ;) <3

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.10.2020

Paweł Buczek

Paweł Buczek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam wszystkim Impuls!! Cały kurs odbywa się w miłej i przyjaznej atmosferze !!! Jestem zachwycony!! Nie spodziewałem się aż tak miłej współpracy ☺️ A dziewczyny w biurze są bardzo miłe ,, poprostu wymiatają" ☺️ Gorąco pozdrawiam Panią Paulinę ????????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 08.10.2020

Monika Kobiałka

Monika Kobiałka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła jazdy! Najlepsi instruktorzy, bardzo fajne nauczą i wszystko wytłumaczą :) Polecam, godziny warte swojej ceny.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.10.2020

Dorota Kasprzyk

Dorota Kasprzyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Tylko IMPULS :) Polecam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.10.2020

Paulina Kandefer

Paulina Kandefer
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem zachwycona podejściem instruktora, atmosfera była miła a kurs przebiegł profesjonalnie od początku do końca ;) Wszystkim polecam IMPULS ! ;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.09.2020

Monika Szramowiat

Monika Szramowiat
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przemiła atmosfera, pełny profesjonalizm,punktualność, brak ukrytych kosztów.Indywidualne podejście instruktora do kursanta.Nie ma się do czego przyczepić. Polecam każdemu jeśli ktoś się waha to Impuls to najlepszy wybór.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.09.2020

Agata Kandefer

Agata Kandefer
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam wszystkim ;)

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.03.2020

Krzysztof Guzik

Krzysztof Guzik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Swietna atmosfera polecam

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.02.2020

Natalia Zawojska

Natalia Zawojska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera, bardzo dobre podejście instruktora, bez problemu można umówić jazdę wtedy kiedy nam pasuje, dobra organizacja i ciekawie prowadzone wykłady, bardzo dobra kawka!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.02.2020

Łukasz Frydrych

Łukasz Frydrych
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Fajna organizacja, dobry instruktor, fajna atmosfera.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.02.2020

Damian Płatosz

Damian Płatosz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam, nie wybrałbym innej szkoły. Słyszałem, że tu jest najlepiej i się nie zawiodłem. Instruktor Pan Krzysiek, bardzo mi się podobał, aż szkoda było mi kończyć. Organizacja bardzo dobra, obsługa też.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.02.2020

Dominik Fic

Dominik Fic
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miły instruktor Pan Marcin i świetna obsługa w biurze.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.02.2020

Patryk Gałuszka

Patryk Gałuszka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo fajna szkoła jazdy . Polecam. Super instruktorzy oraz miła atmosfera. Bardzo dobre samochody oraz profesjonalna obsługa

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.02.2020

Weronika Głogowska

Weronika Głogowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera :)

Plusy

dobra atmosfera, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.02.2020

Dawid Borek

Dawid Borek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardza fajna firma profesjonalnie podchodzi do klienta. Wyklady sa bardzo fajne sa bardzo urozmaicone nigdy sie na nich nie nudzilem. Instruktorzy a bardzo fajni potrafia przekazac swoja wiedze o drodze.

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.02.2020

Kamila Hryniak

Kamila Hryniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam tą szkołę.Był super.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak