+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 04.03.2022

Angelika Waliszko

Angelika Waliszko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna akademia, instruktorzy, przesympatyczne dziewczyny w biurze, które doskonale wszystko wytłumaczą i najlepsza atmosfera. Ze swojej strony bardzo polecam instruktora Kubę!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dzięki Angelika, będziesz świetnym kierowcom! <3 :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 04.03.2022

Weronika Gierlicka

Weronika Gierlicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam szkołę nauki jazdy Impuls. Świetna atmosfera, cierpliwi i wyrozumiali instruktorzy!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dzięki Weronika! :) Super, że jesteś zadowolona!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 04.03.2022

Seweryn Nycz

Seweryn Nycz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super instruktor i bardzo miła obsługa

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy Seweryn! :) <3 Powodzenia w samodzielnych jazdach!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.03.2022

Karol Szubrycht

Karol Szubrycht
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkola jazdy w mieście ❤️ Miła obsługa, szkolenie na symulatorze bardzo pomocne przy rozpoczęciu jazd, swietny instruktor Jacek ;) elastyczne godziny jazd. Z czystym sumieniem POLECAM ❤️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dzięki Karol, nam też było bardzo miło! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 04.03.2022

Andrzej Niestety

Andrzej Niestety
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Darmowy symulator, świetni instruktorowie i miła obsługa. Profeska!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy! Świetnie, że jesteś zadowolony! <3 Do zobaczenia :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.02.2022

Jakub Kuśnierczyk

Jakub Kuśnierczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera w biurze, bardzo dobre przygotowanie do egzaminu, także bardzo polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dzięki Kuba, gratulujemy zdania za pierwszym! <3

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 16.02.2022

Patrycja Boczar

Patrycja Boczar
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy i najlepsi instruktorzy, świetne przygotowanie do egzaminu ❤️✨

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy Patrycja, cieszymy się, że jesteś zadowolona ze szkolenia, najważniejsze byś była bezpiecznym kierowcą i czuła się pewnie za kółkiem! <3

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 16.02.2022

Natalia Makowicz

Natalia Makowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko super, bardzo dobry instruktor, wymagający, w bardzo przystępny sposób wszystko tłumaczy. Egzamin wewnętrzny bardzo na plus. Ogólnie polecam :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Super! :) Cieszymy się, że nasz program szkolenia przypadł Ci do gustu! :) Bezpiecznych podróży!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 15.02.2022

Elwira Krężel

Elwira Krężel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera, mili instruktorzy i dobre przygotowanie. Polecam z czystym sumieniem

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy bardzo <3 !

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 10.02.2022

Kuba Korona

Kuba Korona
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła, miła obsługa, gorąco polecam :D

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy Jakub! <3

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 08.02.2022

Honorata Ceglarz

Honorata Ceglarz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła jazdy, polecam z całego serca. Miła atmosfera i świetne przygotowanie do egzaminu. Szczególnie polecam instruktora Pana Jacka, który umilił każdą godzinę jazdy i porządnie nauczył podstaw, a Pan Krzysztof Józefek podchodzi do sprawy bardzo profesjonalnie i mimo poważnej miny bardzo dobrze się z nim pracuje na symulatorze jazdy :)

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

<3 dziękujemy Honorata i gratulujemy zdania egzaminów za pierwszym! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.01.2022

Emila Jazienicka

Emila Jazienicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy, rewelacyjny sposób nauki teorii i praktyki, profesjonalne podejście do kursanta, luźna, sympatyczna atmosfera❤️ SERDECZNIE POLECAM!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy Emilka <3

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.01.2022

Wiktor Bałon

Wiktor Bałon
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła jazdy. Bardzo miły personel oraz bardzo dobrzy instruktorzy. Jedyna szkoła jazdy w okolicy oferująca egzamin wewnętrzny który ułatwia zdanie egzaminu krajowego. Polecam! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy! :) Tak, to prawda, że jesteśmy jedyną szkołą na rynku w której pracuje były egzaminator z WORDu, cieszymy się, że dzięki temu jesteście lepiej przygotowani do egzaminu! :) Gratulujemy zdania! :D

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.01.2022

Bartek Marec

Bartek Marec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła jazdy. Bardzo miły personel oraz bardzo dobrzy instruktorzy. Jedyna szkoła jazdy w okolicy oferująca egzamin wewnętrzny który ułatwia zdanie egzaminu krajowego. Polecam! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Jesteś tak zadowolony, że dodałeś opinię dwa razy? :D :D <3 Dzięki wielkie i pozdrawiamy! :D

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 20.01.2022

Michał Józefczyk

Michał Józefczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła, bardzo dobre przygotowanie i miła atmosfera !!!! Wysoka zdawalność, jeden instruktor, który widzi nasze postępy. Bardzo dużo dający egzamin wewnętrzny praktyczny, ktory obrazuje nam jak wygląda egzamin i nastawia nas na niego psychicznie. jeśli się zastanawiacie nad wyborem, wybór prosty! Akademia Jazdy Impuls w Krośnie !!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy Michał, było miło <3 teraz ruszaj w drogę i powodzenia w samodzielnych jazdach! :)))

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 11.01.2022

Julia Lenart

Julia Lenart
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam! Miła atmosfera i wszystko na spokojnie. Sprawny kontakt

Plusy

brak

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy Julka <3

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 04.01.2022

Julia Podkul

Julia Podkul
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam! Miła atmosfera, wszyscy są bardzo pomocni. Symulator bardzo pomaga przed pierwszą jazdą. Polecam.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dzięki Jula! <3 :) Cieszymy się, że jesteś zadowolona :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.12.2021

Aleksander Burzyński

Aleksander Burzyński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Macie dobrą kawę i super dziewczyny

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Myślę, że to tylko kilka z naszych zalet :D
Dziękujemy za opinię <3 Powodzenia w samodzielnej jeździe <3

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 20.12.2021

Emilka Bożek

Emilka Bożek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Symulator mistrzostwo! Po jednej godzinie na symulatorze bez stresu wyjechałam na miasto podczas pierwszej jazdy! ☺️ Bardzo pomaga w ogarnięciu zmiany biegów i panowania nad kierownicą, więc polecam każdemu z całego serca!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Emilka <3 Dziękujemy za Twoją opinię ;)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 08.12.2021

Ula Płoucha

Ula Płoucha
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dziękuję za świetne przygotowanie do dalszej samodzielnej jazdy. Polecam szczególnie instruktora Jacka Piłata, który swoim usposobieniem i profesjonalizmem umili każdą godzinę kursu. Polecam także szkołę Impuls za atmosferę i pozdrawiam przemiłe panie w biurze.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy bardzo za miłe słowo ;) Bardzo nas to motywuję do pracy! <3 Cieszymy się, że spełniliśmy Twoje wymagania, a współpraca z Tobą to czysta przyjemność ;)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.12.2021

Martyna Boczar

Martyna Boczar
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam impuls!! Symulator jazdy to super opcja, dużo spokojniej wsiada się później do samochodu, także wielki plus. Miła, spokojna atmosfera, pan Kuba super mnie przygotował na egzamin i zdałam za pierwszym razem :) świetna szkoła

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Martynka <3 Dziękujemy! Cieszymy się, że mogliśmy pomóc spełnić Twoje marzenia! ;)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.12.2021

Kamil Kilar

Kamil Kilar
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Krośnie obsługa biura na najwyższym poziomie prezes firmy Pan Maciej jest bardzo pomocny a instruktor Marcin Betlej jest jednym z lepszych instruktorów.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy Kamil za opinię <3 Cieszymy się, że jesteś zadowolony, do zobaczenia przy kolejnej kategorii ;)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.11.2021

Ola Niziołek

Ola Niziołek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła i świetna atmosfera, polecam także kurs z symulatorem, który bardzo pomaga oraz niezastąpionego Pana instruktora Pawła, który świetnie was przygotuje do egzaminów praktycznych. W trakcie jazd jesteśmy także przygotowywani do egzaminu wewnętrznego. Jeśli chcesz mieć szybko prawo jazdy to polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy Olu, super, że to co robimy Ci się podoba! :) Symulator to świetne przygotowanie dla osób, które nigdy nie jeździły lub chcą poprawić swoją technikę, a egzamin wewnętrzny z egzaminatorem WORD sprawia, że łatwiej pokonać Wam stres na egzaminie Państwowym, stąd też tak doskonałe wyniki! <3

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.11.2021

Jakub Gonet

Jakub Gonet
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam, fantastyczna szkoła

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dzięki Kuba! <3 jesteśmy z Ciebie dumni, pięknie zdałeś egzaminy, cieszymy się, że po kursie kat. B wróciłeś do nas na kat. C i CE, oraz kwalifikacje <3 Dzięki, że nam zaufałeś, powodzenia w samodzielnych trasach! :) Pozdrowienia od całej ekipy! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 16.11.2021

Oliwia Harmata

Oliwia Harmata
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam bardzo. Bardzo dobrzy instruktorzy oraz pozytywne nastawienie i dobre przygotowanie do egzaminu.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Oliwia, bardzo dziękujemy za Twoją opinie :) Cieszymy się, że jesteś zadowolona <3

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 16.11.2021

Kskskasas Sgsdgsdgs

Kskskasas Sgsdgsdgs
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dobre przygotowanie do jazdy, świetny instruktor, pouczający i w miłej atmosferze odbyty egzamin wewnętrzny

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię <3

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.11.2021

Kornel Dłuski

Kornel Dłuski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wzorowe przygotowanie do jazdy

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dzięki wielki Kornel! :D <3 Cieszymy się, że wybrałeś naszą szkołę, cieszymy się, że z naszą pomocą zostaniesz świadomym i bezpiecznym kierowcą!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 22.10.2021

Gabriel Mędrek

Gabriel Mędrek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobrzy instruktorzy oraz pozytywne nastawienie i dobre przygotowanie do egzaminu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dzięki Gabryś! :) Gratulujemy zdania egzaminu1 ;)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 18.10.2021

Szymon Guzik

Szymon Guzik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobre przygotowanie do jazdy!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię <3 Życzymy Ci samych przyjemnych jazd ;)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 17.10.2021

Mateusz Górka

Mateusz Górka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wspaniała, rodzinna atmosfera. Cudowni ludzie z pasją. Szkoła z duszą, aż chce się jeździć:) Pozdrawiam serdecznie całą ekipę, a przede wszystkim pana instruktora Jacka!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Również pozdrawiamy ;) Cieszymy się, że mogliśmy pomóc <3 Do zobaczenia Mateusz! ;)