+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.09.2022

Jakub R ....r ip: 31.0.88.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Dobra atmoswera i przygotowanie do egzaminu.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy Jakub <3

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 12.09.2022

Diana W .....l ip: 37.7.26.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepsza szkoła jazdy, świetna atmosfera w biurze jak i podczas jazd. Polecam w szczególności instruktora Paul Drobson, który świetnie przygotował mnie pod egzamin. Bardzo polecam❤❤

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy Diana <3

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.09.2022

Maciej K .... ip: 193.192.177.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szczerze polecam każdemu

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię <3

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.08.2022

Jakub D .......k ip: 192.109.133.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo dobra akademia szkolenia kierowców

Plusy

dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy <3 Pozdrawiamy!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.07.2022

Kornelia .......k ip: 188.147.12.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepsza Szkoła Jazdy w Krośnie! Przemiła obsługa i instruktorzy, polecam serdecznie❤️❤️❤️❤️❤️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy Kornelia <3 Cieszymy się z Twojego sukcesu ;) Pozdrawiamy <3

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.07.2022

Kamil H H ip: 5.173.49.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Klasa

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

<3 Dzięki, ogromne gratulacje! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 12.07.2022

a ...n ip: 89.8.155.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Panie w biurze bardzo fajne ???? bardzo pomocne, pomagają we wszystkich sprawach. Kurs był bardzo sprawny, kategoria b+e trwała 7 dni!!! Serdecznie polecam ????

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dzięki za opinie! :) Szybkie kursy dla osób będących na urlopach w Krośnie to nasza specjalność! :) Byłeś super kursantem, wszystko poszło według ustaleń - dla nas bomba! <3 Super, że jesteś zadowolony, mamy nadzieję, że spotkamy się na kolejnych kategoriach!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 02.06.2022

Damian L .... ip: 31.0.90.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super szkoła, fajni instruktorzy

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię <3
Pozdrawiamy! ;)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 10.05.2022

Gabryjela B ....r ip: 46.134.4.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

super naprawde swietnie. takiej obslugi nigdy nie dostalam jak od was kochani moi wspolpracownicy, mentorzy, szamanie , myszki. Pozdrowionka

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Gabrysia to się nazywa kreatywna opinia :D Bardzo nam miło i jeszcze raz gratulujemy zdania egzaminu! <3 <3

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.05.2022

Oskar W ..k ip: 31.0.91.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dzięki Oskar, gratulujemy zdania za pierwszym! <3

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.05.2022

Agata K ...... ip: 31.0.72.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepszy wybór!!! Wspaniała atmosfera , sympatyczna kadra a instruktor Pan Jacek najlepszy na świecie !!!! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię <3

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 27.04.2022

Dominik J .........z ip: 5.173.41.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo dobra szkoła, instruktorzy super, dodatkowo aż dwa egzaminy wewnętrzne które przygotowują do właściwego, serdecznie polecam ;D

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Cieszymy się, że mogliśmy pomóc <3 Powodzenia!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 18.03.2022

Paulina G ...k ip: 31.0.93.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Dobra atmosfera

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię <3 Pozdrawiamy! <3

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 04.03.2022

Gabriela J ...s ip: 94.232.222.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam z całego serducha !!! Wszystko na wysokim poziomie. Wykłady, szkolenia, kurs pierwszej pomocy itp. na wysokim poziomie. Atmosfera w biurze bardzo przyjazna i sympatyczna gdyż dziewczyny baaaardzoooo miłe, uprzejme, pomocne iiiiii zawsze uśmiechnięte. A sam instruktor na medal ???? człowiek z wielkim sercem i naprawdę powołany do tego co robi. Jestem osobą która się długo zastanawiała czy zapisać się na kurs ???? kilka latek pykło ???? ale wybrałam impuls i nie żałuję. A dzięki impulsowej rodzinie jestem dumna z tego że mi się udało.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

<3 ogromne gratulacje i dziękujemy za opinie! <3 <3 Do zobaczenia! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 04.03.2022

Krzysztof B ....a ip: 5.173.73.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Jazdy dostosowane do potrzeb, można spokojnie pogodzić prawko z pracą na zmiany, instruktorzy super, polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy Krzysiek <3

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 28.12.2021

daria d .........a ip: 5.173.42.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Symulator super przygotowuje do późniejszej jazdy! ;))

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Super Daria, cieszymy się, że doceniasz to, że robimy wszystko by ułatwić Wam naukę jazdy! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.12.2021

Konrad Wasłowicz

Konrad Wasłowicz
Opinia niezweryfikowna

Jeżeli chcesz się nauczyć jeździć zdać egzamin i po prostu stawiasz na jakość to tylko Impuls - Akademia Jazdy - Krosno (wykłady online, na jazdy umawiasz się samodzielnie z instruktorem kiedy ci odpowiada, w biurze masz mega miłe dziewczyny które potrafią wszystko wytłumaczyć) ogólnie mega polecam nie będziesz żałować !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy Konrad za super ocenę naszej szkoły ;) Cieszymy się, że sprostaliśmy Twoim oczekiwaniom. widzimy się przy kolejnej kategorii <3

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 21.12.2021

Kasia D ......z ip: 178.212.152.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo mili instruktorzy,świetna i przyjemna atmosfera, dobrze uczą, zero stresu, fajna przygoda polecam ????

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy Kasia <3

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 21.12.2021

Monika M .... ip: 37.225.89.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Wzięłam kilka jazd doszkalających po 3 oblanych egzaminach i nauczyłam się tutaj więcej niż przez cały kurs w innej szkole, zdane od razu za 4 :) Bardzo profesjonalne podejście instruktorów,super atmosfera Polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy! <3 Cieszymy się, że mogliśmy pomóc <3

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.11.2021

Marta O ..c ip: 31.0.52.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam

Plusy

brak

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy bardzo! :) <3

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 03.11.2021

Mateusz D .....k ip: 37.248.168.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Dobre przygotowanie, fajna atmosfera, dobry instruktor, polecam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dzięki Mati! ) Powodzenia na egzaminach, razem z Damianem trzymamy kciuki! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 21.10.2021

Krzysztof K .......k ip: 31.0.90.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo mili ludzie i świetni instruktorzy. Symulator jazdy to przydatny dodatek. Kurs to sama przyjemność.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dzięki Krzysiek, gratulujemy zdania za pierwszym! :) Było nam bardzo miło z Tobą współpracować :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 08.10.2021

Beata M .. ip: 37.248.161.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szkoła naprawdę na medal!! Duży plus za wykłady online panuje tutaj wyśmienita atmosfera instruktorzy genialni każdemu polecam!!!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy Pani Beato, cieszymy się, że wykłady przypadły Pani do gustu :) Jest to wygoda, ponieważ każdy pracujący, uczący się czy po prostu prowadzący aktywny styl życia mogli w nich uczestniczyć :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 16.09.2021

Wiktoria F .....y ip: 5.173.81.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Dziękuje bardzo za świetne przygotowanie ❤️ Instruktorzy bardzo dobrze przygotowują do egzaminów, miła atmosfera Jeśli prawo jazdy to tylko w Akademii IMPULS.Polecam❤

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy, wasze zadowolenie jest dla nas bardzo ważne :) Cieszymy się, że dzięki nam stałaś się bezpiecznym i świadomym kierowcą!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 24.08.2021

Mateusz K .... ip: 5.173.72.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo dobra szkoła nauki jazdy.Instruktorzy bardzo dobrze przygotowują do egzaminów.Biuro obsługi również na takim samym dobrym poziomie .

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dzięki Mateusz, cieszymy się, że spełniliśmy Twoje oczekiwania :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.08.2021

Dawid K ....... ip: 89.174.170.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo serdecznie polecam! Szkoła która doprowadza do szczęśliwego zakończenia czyli zdanie egzaminu za 1!????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy Dawid za opinię ;) Cieszymy się, że pomogliśmy spełnić Twoje marzenie ;)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 11.08.2021

Ernest B ....r ip: 94.254.153.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy Ernest za opinię! ;)
Życzymy Ci samych przyjemnych jazd ;)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 10.08.2021

Daniel C ....r ip: 193.192.179.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepsza akademia jazdy, zrobiłem 2 prawa jazdy, byłem i jestem zadowolony z instruktorów z kat. A jak i B. W wolnej chwili zawsze można wpaść do nich na kawe i mile spędzić pare godzin.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy Daniel za opinię ;)
W dalszym ciągu zapraszamy na kawkę i pogaduchy ;)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 27.05.2021

Paweł G ......i ip: 176.96.147.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szkoła na wysokim poziomie. Polecam Tomasza Sz. Ma anielską cierpliwość i megaaaa wyrozumiałość z zachowaniem najwyższych zasad bezpieczeństwa na drodze pozdrawiam Paweł.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy, że nam zaufałeś ;) Fajnie, że udało Ci się zdać mimo przykrości w innej szkole i mamy nadzieję, że samodzielne jazdy to będzie dla Ciebie przyjemnością <3 :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 26.03.2021

Natalia S ............k ip: 95.49.134.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię <3