+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 01.12.2022

Mikołaj Dybuś

Mikołaj Dybuś
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkolenie ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 30.11.2022

Wiktoria Lorenc

Wiktoria Lorenc
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera, świetny instruktor, duże wsparcie dla kursanta

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię <3

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 25.11.2022

Katarzyna Murdzek

Katarzyna Murdzek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła jazdy, super instruktor, świetna atmosfera.

Plusy

atrakcyjna cena

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.11.2022

Karolina Czekaj

Karolina Czekaj
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko super polecam Kubę!!!!! Świetna atmosfera, super ludzie :))

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.11.2022

Wiktoria Oberc

Wiktoria Oberc
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tą szkołę jazdy, a szczególnie instruktora - Paweł Drobek.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy Wika <3

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 18.11.2022

Teofila Podkul

Teofila Podkul
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dlaczego Impuls? Profesjonalne podejście, ogromne wsparcie dla kursanta (od biura po Instruktora), serdeczność, uśmiech, cierpliwość, konkret, świetna organizacja a instruktorzy z powołania. Mogłabym tam długo. Polecam każdemu! Świetni Ludzie z Instruktorem Jackiem na czele! Najlepszy!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy bardzo za opinię <3
I bardzo się cieszymy, że mogliśmy pomóc spełnić Pani marzenie ;)
Pozdrawiamy gorąco <3

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 17.11.2022

Barbara Zygmunt

Barbara Zygmunt
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam bardzo dobra firma,i miła atmosfera,bardzo dobre przygotowanie do jazdy pyszna kawa ,instruktor najlepszy prezes jest wspaniałym człowiekiem ,pracownicy są świetni.

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy <3

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.11.2022

Agnieszka Zajac

Agnieszka Zajac
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam akademię jazdy impuls. Super załoga i atmosfera . Instruktor Kamil najlepszy na świecie naprawdę polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy Pani Agnieszko <3

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.11.2022

Natalia Woźnica

Natalia Woźnica
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła nauki jazdy , wcześniej uczyłam się w innej i mam porównanie . Dziewczyny w biurze mega , wszyscy instruktorzy naprawdę profesjonaliści aaale ten jeden jedyny w swoim rodzaju Paweł Drobek najlepszy ????

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy Natalia za opinie <3
Gorąco pozdrawiamy ;)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 16.11.2022

Kacper Bryś

Kacper Bryś
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła, bardzo przyjazna atmosfera. Instruktor Paweł Drobek profesjonalista w szkoleniu swoich kursantów !!!❤️️ W biurze miłe i sympatyczne dziewczyny, które zawsze służą pomocą !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za oponie <3

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 16.11.2022

Marlena Parylak

Marlena Parylak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam, wspaniała atmosfera, dobre przygotowanie. Instruktor Pan Paweł- najlepszy z super podejściem do kursanta.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za oponie <3
Pozdrawiamy ;)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.10.2022

Edyta Haręzga

Edyta Haręzga
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.10.2022

Alan Bochnak

Alan Bochnak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Lepiej nie mogłem trafić. Profesjonalizm i wspaniała atmosfera. Elastyczność i świetna współpraca zarówno z instruktorem jak i biurem. Egzamin zdany za pierwszym razem dzięki solidnemu przygotowaniu całej akademii.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A2

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.10.2022

Konrad Jedziniak

Konrad Jedziniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera i bardzo dobre przygotowanie do egzaminu jak i codziennej jazdy

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy Konrad za oponie <3
Pozdrawiamy! ;)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.10.2022

Emilka Grygolec

Emilka Grygolec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera zarówno w biurze i podczas jazd. Symulator idealne przygotowanie do jazdy. Paweł Drobek niezastąpiony. Profesjonalna ograganizacja w biurze, dziewczyny odpowiadaja na kazde pytanie i pomagaja w razie potrzeby.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy Emilka <3 Cieszymy się, że nas wybrałeś ;)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.09.2022

Szymon Filak

Szymon Filak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko przebiegło ok

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy <3

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.09.2022

Kinga Kinel

Kinga Kinel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jeden z lepszych wyborów w moim życiu. Cały kurs odbył się w cudownej atmosferze. Symulator przygotował przed pierwszą jazdą. Zostałam bardzo dobrze przygotowana do egzaminu. Na jazdach jak i w biurze bardzo chętnie udzielą pomocy. Bardzo polecam

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy Kinia <3
Bardzo cieszymy się, że jesteś zadowolona z wyboru naszej szkoły ;)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 21.09.2022

Ewelina Kozak

Ewelina Kozak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła instruktor Jacek profesjonalista z bardzo dobrym i cierpliwym podejściem ☺️Polecam serdecznie szkole Impuls ❤️

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy Pani Ewelino <3
Bardzo miło będziemy wspominać!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 14.09.2022

Stefan Sudyk

Stefan Sudyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam Akademię Jazdy Impuls, a w szczególności Pana Jacka jako instruktora. Super podejście do kursanta oraz pełen profesjonalizm. Atmosfera genialna. Bardzo się cieszę, że wybrałem tę szkołę jazdy i polecam tym którzy jeszcze nie zdecydowali się na żadną.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy <3 Twoja opinia wiele dla nas znaczy ;) Pozdrawiam <3

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 12.09.2022

Karolina Podlaszczak

Karolina Podlaszczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam, super przygotowanie do egzaminu i bardzo miła atmosfera na jazdach i w biurze.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy Karola <3

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 12.09.2022

Ania Parylak

Ania Parylak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca polecam szkołę IMPULS ♥️ Super atmosfera, każdy pomocny ♥️ Najlepszy instruktor Pan Marcin !!!!!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy <3

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 31.08.2022

Beata Pelczar

Beata Pelczar
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła - lepszej nie znajdziecie!!! Instruktor-Paweł Drobek-poprostu jedyny!!! Wszystko razem i z osobna godne polecenia!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy Pani Beatko <3
Życzymy powodzenia w samodzielnej jeździe <3 ;)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.08.2022

Jonatan Rymar

Jonatan Rymar
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo przyjemna atmosfera i super instruktorzy jak i pracownicy. Bardzo polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy Jonatan za oponieee <3
Pozdrawiamy ;)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.08.2022

Przemek Buda

Przemek Buda
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła z najlepszymi instruktorami polecam :)

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy Przemek za opinię <3 Cieszymy się, że jesteś zadowolony ;) Do zobaczenia! <3

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 19.08.2022

Tomek Sałata

Tomek Sałata
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła, wspaniała atmosfera, instruktorzy z powołania, luźne podejście, super podejście do autyzmu. Polecam z całego serca ❤❤❤

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy Tomek za opinię <3

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A1

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 19.08.2022

Jakub Szczepanik

Jakub Szczepanik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera i bardzo dobre podejście instruktora do kursanta. Polecam

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dzięki Kuba ;) <3

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 19.08.2022

Karolina Dobosz

Karolina Dobosz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Krótko, zwięźle i na temat <3 Dziękujemy ;)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.08.2022

Ola Kalisz

Ola Kalisz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam, najlepsza szkoła jazdy!!!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy Ola ;) Pozdrawiamy! <3

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.08.2022

Hubert Mnich

Hubert Mnich
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dzięki Hubert za zaufanie ;)
Do zobaczenia przy kolejnej kategorii <3

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 25.07.2022

Natalia Miszczak

Natalia Miszczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna atmosfera i organizacja, wszyscy są mili i bardzo pomocni. Jazdy są bezstresowe i przyjemne. Instruktorzy na których trafiłam są profesjonalni i mają super podejście do kursantów. Polecam :)

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy <33