+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.09.2022

Szymon Filak

Szymon Filak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko przebiegło ok

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy <3

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.09.2022

Kinga Kinel

Kinga Kinel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jeden z lepszych wyborów w moim życiu. Cały kurs odbył się w cudownej atmosferze. Symulator przygotował przed pierwszą jazdą. Zostałam bardzo dobrze przygotowana do egzaminu. Na jazdach jak i w biurze bardzo chętnie udzielą pomocy. Bardzo polecam

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy Kinia <3
Bardzo cieszymy się, że jesteś zadowolona z wyboru naszej szkoły ;)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 21.09.2022

Ewelina Kozak

Ewelina Kozak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła instruktor Jacek profesjonalista z bardzo dobrym i cierpliwym podejściem ☺️Polecam serdecznie szkole Impuls ❤️

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy Pani Ewelino <3
Bardzo miło będziemy wspominać!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 14.09.2022

Stefan Sudyk

Stefan Sudyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam Akademię Jazdy Impuls, a w szczególności Pana Jacka jako instruktora. Super podejście do kursanta oraz pełen profesjonalizm. Atmosfera genialna. Bardzo się cieszę, że wybrałem tę szkołę jazdy i polecam tym którzy jeszcze nie zdecydowali się na żadną.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy <3 Twoja opinia wiele dla nas znaczy ;) Pozdrawiam <3

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 12.09.2022

Karolina Podlaszczak

Karolina Podlaszczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam, super przygotowanie do egzaminu i bardzo miła atmosfera na jazdach i w biurze.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy Karola <3

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 12.09.2022

Ania Parylak

Ania Parylak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca polecam szkołę IMPULS ♥️ Super atmosfera, każdy pomocny ♥️ Najlepszy instruktor Pan Marcin !!!!!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy <3

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 31.08.2022

Beata Pelczar

Beata Pelczar
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła - lepszej nie znajdziecie!!! Instruktor-Paweł Drobek-poprostu jedyny!!! Wszystko razem i z osobna godne polecenia!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy Pani Beatko <3
Życzymy powodzenia w samodzielnej jeździe <3 ;)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.08.2022

Jonatan Rymar

Jonatan Rymar
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo przyjemna atmosfera i super instruktorzy jak i pracownicy. Bardzo polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy Jonatan za oponieee <3
Pozdrawiamy ;)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.08.2022

Przemek Buda

Przemek Buda
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła z najlepszymi instruktorami polecam :)

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy Przemek za opinię <3 Cieszymy się, że jesteś zadowolony ;) Do zobaczenia! <3

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 19.08.2022

Tomek Sałata

Tomek Sałata
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła, wspaniała atmosfera, instruktorzy z powołania, luźne podejście, super podejście do autyzmu. Polecam z całego serca ❤❤❤

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy Tomek za opinię <3

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A1

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 19.08.2022

Jakub Szczepanik

Jakub Szczepanik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera i bardzo dobre podejście instruktora do kursanta. Polecam

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dzięki Kuba ;) <3

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 19.08.2022

Karolina Dobosz

Karolina Dobosz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Krótko, zwięźle i na temat <3 Dziękujemy ;)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.08.2022

Ola Kalisz

Ola Kalisz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam, najlepsza szkoła jazdy!!!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy Ola ;) Pozdrawiamy! <3

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.08.2022

Hubert Mnich

Hubert Mnich
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dzięki Hubert za zaufanie ;)
Do zobaczenia przy kolejnej kategorii <3

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 25.07.2022

Natalia Miszczak

Natalia Miszczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna atmosfera i organizacja, wszyscy są mili i bardzo pomocni. Jazdy są bezstresowe i przyjemne. Instruktorzy na których trafiłam są profesjonalni i mają super podejście do kursantów. Polecam :)

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy <33

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C, C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 25.07.2022

Arkadiusz Kostrząb

Arkadiusz Kostrząb
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pełen profesjonalizm od strony obsługi jak i nauki :) Polecam wszystkim. Instruktorzy nie są z pierwszej łapanki i nauczą nawet najbardziej opornych no i przede wszystkim wiedzą po co tam są. Super atmosfera i super ludzie :)Jestem z Jasła. Moim zdaniem najlepsza szkoła w regionie. Polecam każdemu

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy Arek za opinię <33

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.07.2022

Jakub Czaja

Jakub Czaja
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko dobrze, bardzo dobry kontakt, miło spędzony czas z instruktorem, serdecznie polecam????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię <3

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 22.07.2022

Michał Sznajder

Michał Sznajder
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła jazdy, sami pozytywni ludzie, bardzo gorąco polecam i zapraszam ????????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy Michał <3 Pozdrawiamy ;)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 15.07.2022

Zuzia Karnas

Zuzia Karnas
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo się cieszę, że wybrałam tę szkołę jazdy, bo lepiej trafić nie mogłam! Przemiła atmosfera w biurze, a dziewczyny zawsze chętnie odpowiadają na każde pytania. Instruktorzy świetnie podchodzą do kursantów i przygotowują nie tylko do egzaminu, ale także do bezpiecznej jazdy, a szczególnie pan Paweł, który przekazuje wiele cennych wskazówek i dzięki któremu cały kurs przebiega w bezstresowej atmosferze. Szczerze polecam każdemu!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dzięki Zuzia! :) <3 Było nam miło, aż szkoda, że tak szybko :D Może kolejna kategoria? :D Bezpiecznych podróży!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 15.07.2022

Roksana Kielar

Roksana Kielar
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo fajna szkoła, instruktor oraz egzamin wewnętrzny też

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dzięki Roksana, cieszymy się, że doceniasz ważność egzaminu wewnętrznego - bez tego kursant nigdy nie będzie w pełni przygotowany do egzaminu i samodzielnej jazdy :)
Powodzenia w samodzielnych jazdach! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.07.2022

Dawid Tokarski

Dawid Tokarski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam super personel bardzo profesjonalne podejście:)

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dzięki! :) Jeszcze raz gratulujemy zdania za pierwszym! <3

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.07.2022

Dawid Bazan

Dawid Bazan
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła, fajni ludzie, atmosfera tak samo super. Jazda z Panem drabinskim którego serdecznie pozdrawiam super intruktor z którym miałem przyjemność jezdzic. Dzięki niemu zdałem prawo jazdy bo bez niego by się nie udało. Tak samo z biura są mili i serdeczni. Polecam i zachęcam się zapisac do tej szkoły ????

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dzięki Dawid! :) Kursant zdolny to i wynik super! <3 Bezpiecznych podróży! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 12.07.2022

Marlena Parylak

Marlena Parylak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła, świetni instruktorzy z super podejściem do kursatna oraz przemiłe panie w biurze :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy, powodzenia w samodzielnych jazdach! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 01.07.2022

Diana Izdebska

Diana Izdebska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo fajna szkoła. Przyjazna atmosfera i super instruktorzy. Polecam :-)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dzięki Diana! :) Bardzo miło było nam, że poszłaś w ślady siostry i również wybrałaś nasze OSK! :) Bezpiecznych podróży!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 30.06.2022

Rafał Krygowski

Rafał Krygowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę IMPULS, a szczególnie instruktora pana Jacka. Obsługa w biurze na najwyższym poziomie. Egzamin wewnętrzny pod okiem pana Krzysztofa który podaje bardzo cenne wskazówki przed egzaminem państwowym. Bardzo serdecznie polecam i zapraszam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Rafał, bardzo nam miło! :D Będzie z Ciebie świetny kierowca! :) Powodzenia na egzaminie!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 25.06.2022

Tomek Rnwnp

Tomek Rnwnp
Opinia zweryfikowana przez Facebook

super podejście instruktorów do kursantów, są na luzie i wszystko na spokojnie omawiają. Panie z biura potrafią wszystko fachowo wytłumaczyć i zawsze są uśmiechnięte :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za Twoją opinię <3
Życzymy Ci samych przyjemnych jazd! ;)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.06.2022

Angelika Malig

Angelika Malig
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne podejście do kursantów,miła atmosfera,zdane za pierwszym!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Angela! ;) Cieszymy się, że mogliśmy pomóc <3
Pozdrawiamy! ;)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.06.2022

Karolina Ziębka

Karolina Ziębka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła, bardzo miła atmosfera. Ze swojej strony polecam instruktora Jakuba, który świetnie przygotował mnie do egzaminu :)

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Gratulujemy ;) <3 Współpraca z Tobą to czysta przyjemność ;) Do zobaczenia ;)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 22.06.2022

Mateusz Bibinin

Mateusz Bibinin
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę , miła atmosfera. Pan Kamil świetny instruktor serdecznie go polecam ;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za Twoją opinię Mateusz ;) <3
Cieszymy się, że jesteś zadowolony z kursu w naszej Akademii Jazdy <3

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 22.06.2022

Zuzia Wanat

Zuzia Wanat
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła! Przede wszystkim pełen profesjonalizm i super przygotowanie do egzaminu. Wspaniała atmosfera, przemili i wyrozumiali instruktorzy oraz panie w biurze, które pomogą w każdej sprawie :) Polecam z całego serca.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Wspaniale czyta się nam takie opinie <3
To daje nam wielką motywację do pracy! ;)
Cieszymy się, że mogliśmy pomóc <3