Free cookie consent management tool by TermsFeed
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.05.2024

Monika Majchrzak

Monika Majchrzak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła nauki jazdy na Podkarpaciu!! Polecam wszystkim którzy się zastanawiają nad wyborem bo tu na prawdę uczą i egzamin zdajesz za pierwszym razem. Instruktorzy SUPER

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 16.05.2024

Ela Woźniak

Ela Woźniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miłe panie potrafią podnieść na duchu ,instruktorzy mili potrafią wytłumaczyć i przygotować do jazdy

Plusy

atrakcyjna cena

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 15.05.2024

Robert Kuchnia

Robert Kuchnia
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła, wykłady eleganckie i mega instruktorzy.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

ukryte koszty dodatkowe

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 07.05.2024

Malwina Kubit

Malwina Kubit
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serduszka. Przed kursem bałam się, że nie dam sobie rady, ale w ośrodku panuje tak miła atmosfera, że aż chce się wracać. Instruktorzy godni polecenia, szczególnie Pan Krzysztof. Dziękuję za wszystko

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy !

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 07.05.2024

Anna Szostak

Anna Szostak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Impuls najlepsza szkoła jazdy.Wszysscy są bardzo życzliwi i pomocni.Instruktor Jacek bardzo cierpliwy moja jazda odbyła się bez stresu i była wielką przyjemnością.Polecam z całego serca szkole Impuls.Anna Szostak

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.05.2024

Amelia Makoś

Amelia Makoś
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła jazdy, instruktorzy bardzo mili jak i reszta osób, wszyscy profesjonalni. Bardzo polecam!!❤️

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 25.04.2024

Aneta Skowron Adamska

Aneta Skowron Adamska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła, Pan krzysztof Jozefek Bardzo dobrze mnie przygotowal do samodzielnej jazdy jak do egzaminu co skutkowało wynikiem pozytywnym !! ekipa Bardzo przyjazna ,atmosfera super..Polecam tylko ta szkole

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.04.2024

Szymon Karnas

Szymon Karnas
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Egzamin zdany za pierwszy razem, wszystko super, miła atmosfera i w biurze i na jazdach, jestem bardzo zadowolony z przebiegu całego kursu, polecam Drobsona<3

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy Ci bardzo za opinie. Pozdrawiamy serdecznie :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.03.2024

Nikola Najba

Nikola Najba
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła jazdy, instruktorzy bardzo mi jak i reszta osób, wszyscy profesjonalni. Polecam serdecznie☺️❤️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy Nikola, cieszymy się że spełniliśmy Twoje oczekiwania <3

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.03.2024

Kuba Józefowicz

Kuba Józefowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra Szkoła jazdy polecam.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dzięki Kuba !! Pozdrawiamy :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.03.2024

Felicja Parylak

Felicja Parylak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera i super personel! Bardzo serdecznie polecam

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy Felicja, Twoja opinia dużo dla nas znaczy. Pozdrawiamy <3

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.03.2024

Damian Krzywda

Damian Krzywda
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła jazdy, recepcja jak i instruktorzy bardzo przyjemni jak i profesjonalni. Polecam serdecznie

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy, robimy wszystko co w naszej mocy <3

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 04.03.2024

Wiktoria Bulik

Wiktoria Bulik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne przygotowanie do egzaminu, super instruktor i przede wszystkim największe wsparcie przed jak i po egzaminie. Polecam serdecznie każdemu

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy kochana <3

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 04.03.2024

Aleksandra Kozak

Aleksandra Kozak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Mega super polecam każdemu

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy Ola !!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.02.2024

Adrian Niemczyk

Adrian Niemczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę Super ludzie i Atmosfera! Kamil Rec super instruktor bardzo dobrze mnie wyszkolił co przyczyniło się do zdania za 1! Również Pan Krzysztof Józefek który na kilka godzin przed egzaminem zrobił ostatnie szlify które bardzo mi pomogły i dały komfort w jeździe na egzaminie. Oczywiście Zuzanna Gołąb i Joanna Turczyn najlepsze i najpiękniejsze Panie z biura z którymi zawsze jest wesoło. Również Jakub Pilat bardzo mi pomógł przez 2 godziny doszkalając mnie technicznie co pozwoliło o zdaniu bezbłędnie. OGÓLNIE NAJLEPSZA SZKOŁA JAZDY I NAJCUDOWNIEJSI LUDZIE!!!! BARDZO POLECAM SZKOŁĘ JEŚLI NIE WIECIE GDZIE PÓJŚĆ TO TYLKO IMPULS❤

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

DZIĘKUJEMY CI, cieszymy się że spełniliśmy twoje oczekiwania. Pozdrawiamy <3

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 28.02.2024

Pavel Shevchuk

Pavel Shevchuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła jest bardzo fajna

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy Pavlo, Twoja opinia wiele dla nas znaczy ! ;)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 26.02.2024

Anna Mika

Anna Mika
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepszy ośrodek i najlepszy instruktorzy. Polecam z czystym sercem. Po wielu latach przerwy zdany za pierwszym

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy bardzo, pozdrawiamy !

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.02.2024

Jakub Staniszewski

Jakub Staniszewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkola, wszystko za pierwszym

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy Kuba, cieszymy się że spełniliśmy Twoje oczekiwania. Pozdrawiamy <3

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.02.2024

Małgorzata Matusik

Małgorzata Matusik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła, fajne podejście do kursanta, a instruktor Kamil Paczosa profesjonalny i niezastąpiony!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 07.02.2024

Bartek Marszałek

Bartek Marszałek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła, bardzo polecam super obsługa i super instruktorzy jazdy!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy bardzo ! Bartek, cieszymy się bardzo. Duma nas rozpiera że mamy takich kursantów jak ty !

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.02.2024

Kamil Pawłowski

Kamil Pawłowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy bardzo polecam, teoria i praktyka zdana za 1!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy bardzo Kamil, współpraca z Tobą to czysta przyjemność !

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 30.01.2024

Martyna Bień

Martyna Bień
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera i w biurze i za kółkiem

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 24.01.2024

Olga Szwast

Olga Szwast
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła polecam każdemu. Bardzo miło i wyluzowani instruktorzy ❤️

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.01.2024

Miłosz Zapora

Miłosz Zapora
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Egzamin państwowy zdany za pierwszym razem, co pokazuje super przygotowanie do jazdy. Wszystko na najwyższym poziomie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dzięki Miłosz, robimy wszystko co w naszej mocy aby nasi kursanci byli zadowoleni ! Pozdrawiamy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.01.2024

Oliwia Szuba

Oliwia Szuba
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Egzamin państwowy zdany za pierwszym razem, co pokazuje super przygotowanie do jazdy. Atmosfera podczas kursu jak i w biurze bardzo przyjazna i komfortowa. Instruktorzy i i ich podejście do kursanta pełen profesjonalizm Polecam wszystkim bardzo serdecznie ❤

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy bardzo Oliwka, czujemy się bardzo docenieni. Pozdrawiamy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 10.01.2024

Oliwier Michalak

Oliwier Michalak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Za pierwszym razem

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.01.2024

Paulina Podkul

Paulina Podkul
Opinia zweryfikowana przez Facebook

wszytsko super, miła atmosfera ja jestem bardzo zadowolona polecam wszystkim

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 09.01.2024

Aleks Dawid Szczepanik

Aleks Dawid Szczepanik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam :)

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 08.01.2024

Marlena Szuba

Marlena Szuba
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła bardzo polecam !!

Plusy

dobra atmosfera, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.01.2024

Alan Duell

Alan Duell
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Marcin mnie uratował, polecam bardzo impuls ✌️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów

Minusy

brak